Doru Epure (2)

 

 

Doru este partenerul coordonator al firmei noastre.

Specializări: CONCURENȚĂ, PROPRIETATE INTELECTUALĂ, ENERGIE

CONCURENȚĂ: consiliere și asistență/reprezentare în contextul realizării de fuziuni, acorduri economice și în investigații privind carteluri, abuzuri de poziție dominantă și ajutoare de stat.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ: asistență companii din Silicon Valley în cereri de înregistrare brevete de invenție în domeniul IT; reprezentare societăți de colectare de drepturi de autor din toată Europa în acțiuni de colectare a drepturilor de autor; coordonare activități generale de verificări de brevete, cereri, redactarea documentelor operative specifice, reprezentarea în litigiile în fața autorităților de reglementare și instanțe.

ENERGIE: Doru conduce reprezentarea unuia dintre cei mai mari operatori de distribuție și furnizare a energiei electrice din Europa, în toate problemele referitoare la interacțiunea cu autoritățile de reglementare, sindicatele, asociațiile de consumatori, bursele de energie și instanțele de judecată, firma noastră având sub administrare mii de cazuri în care acest client este parte.

Doru a urmat cursuri postuniversitare în domeniul proprietății intelectuale la Kings College of London și are un Master în Dreptul Concurenței de la Brussels School of Competition.

Doru este autorizat să practice în California, SUA (membru al Baroului California din 2008) și în România (membru al Baroului Dolj din 1994 și București din 2003).